Arrangementer i huset

Vi har en masse fælles arrangementer i huset, hvor alle frit kan deltage.

Den første mandag i hver måned holder vi markedsdag i kantinen i formiddagspausen.

Her har du mulighed for at have en bod, hvor du kan sælge dine ting til et aftalt beløb.

Der er også et underholdende indslag, som en gruppe står for at arrangere. Det går på skift, hvem der er ansvarlig for at stå for underholdningen. Det kan for eksempel være et musik eller konkurrencer.

Det er også til markedsdag, at ledelsen giver informationer. Der er også mulighed for at stille spørgsmål til ledelsen.


Hver sommer holder vi en hyggelig dagsfest. Hver gruppe planlægger en aktivitet. Det kan være alt fra sjove konkurrencer til et hawaii-telt med forfriskende drinks - af saftevand naturligvis.

Køkkenet serverer en god frokost, og derefter spiller vi op til dans. Sommerfesten er en dag med masser smil og godt humør.


Oktoberfesten er lige som sommerfesten en dagsfest. Vi laver kantinen om til en festsal. Efter vi har fået lidt mad, er det tid til en lille dans. Grupperne står hver især for lidt underholdning.


Årets julefrokost er borgernes fest. Her får de nemlig mulighed for at jage med personalet, som står for at anrette og servere maden.

Vi synger og spiller en masse julesange, og der er også mulighed for at danse til musikken.


December står i hyggens tegn på Tre Birke. I denne måned julehygger vi, og vi ændrer alle vores faste aktiviteter til juleaktiviteter.

Vi synger julesange til musik, og hver mandag mødes vi i kantinen, hvor vi sammen tænder adventslysene. Tre Birke bliver i denne tid pyntet med julepynt, og det dufter af småkager rundt omkring i huset.

En dag i løbet af måneden inviterer vi pårørende til at komme på besøg. På pårørendedagen serverer vi æbleskiver og andre lækkerier, og vi hygger i grupperne. Der er også mulighed for at gå en tur rundt i huset.


Kontaktinfo

Jørgen M. Bitsch
Institutionsleder
Tlf.: 96284640
Mobil: 40553403
Send e-mail til trbjb@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.