Grupper

Kantinen

I kantinen arbejder borgere og personale sammen om de opgaver, der er i Tre Birkes køkken og kantine. Vi laver mad, gør rent og har det hyggeligt og sjovt sammen.

Knudepunktet

Knudepunktet er et pædagogisk tilbud om socialt samvær og aktiviteter. Vi er ca. atten borgere og tre fra personalet i gruppen. Vi har det rigtig godt med hinanden, på tværs af alder, køn og forskellighed.

Lyspunktet

Lyspunktet er en mindre gruppe på 13 borgere og 2 personaler. Vi har et grupperum til rådighed, og aktivitet og samvær er kernen i vores hverdag.

Multigruppen

I Multigruppen arbejder vi med produktion. Vi laver også en del kreativt arbejde. Vi sætter pris på, at der er tid til almindeligt social samvær og fordybelse for den enkelte borger.

Mødestedet

Mødestedet er en gruppe på cirka 17 borgere, der samles i et aktivitets- og samværstilbud. Vi er en gruppe, som er fyldt med rummelighed og med plads til udvikling og trygge relationer.

Solsikken

I Solsikken er vi en dejlig, blandet gruppe, hvor der er plads til alle vores forskelligheder. I det daglige gør vi meget ud af bevægelse og sundhed. Vi kan også godt lide at lave aktiviteter, hvor sanserne kommer i fokus.

Kompasset

Kompasset er en gruppe der tilbyder aktivitets- og samværstilbud i henhold til Servicelovens §104