Mødestedet

Mødestedet er en gruppe på ca. 17 borgere, der samles i et aktivitets- og samværstilbud. Vi er en gruppe, som er fyldt med rummelighed og med plads til udvikling og trygge relationer.

I Mødestedet tilbyder vi en masse aktiviteter, hvor du får mulighed for at udfolde dig kreativt og få dig rørt, da vi har både kreativitet og motion i højsædet.

Vi nyder at være sammen og at skabe gode oplevelser. Én ting, vi alle har til fælles i Mødestedet, er vores fælles interesse for at hygge. Vi nyder at lave mad, og vi bager derfor ofte. Desuden har vi maddag en gang om måneden, hvor vi afprøver en masse forskellige retter. På vores maddag er vi alle samlet om et bord, hvor vi hygger, snakker og spiser i fællesskab.

I Mødestedet kan vi godt lide medbestemmelse. Derfor har du mulighed for at hjælpe med at planlægge ugens forløb, aktiviteter og hvad der ellers skal foregå i gruppen.

Det gør vi muligt ved at være samlet om vores idéværksted. Værkstedet er en tavle over ugens dage og aktiviteter. Her tilføjer vi ud fra de ønsker, der er, fx:

  • Dialoggruppe
  • Tegn til tale
  • Musik
  • Sjov og bevægelse

I mødestedet arbejder vi anerkendende, og der er plads og rum til alle. Velkommen til.

Kontaktinfo

Mette Pedersen
pædagog
Tlf.: 40105965
Send e-mail til trbmp@herning.dk

Birgitte Jørgensen
Tlf.: 21369088
Send e-mail til trbbj@herning.dk

Louise Dalsgård Pallesen
pædagog
Send e-mail til trblp@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.