Multigruppen

I Multigruppen er vi cirka 30 borgere. Vi arbejder i trygge rammer, og åbenhed, tillid, nærvær og genkendelighed er nøgleord i vores hverdag. Vi bor i to lokaler, et stort og et mindre. Desuden har vi nogle helt små rum, som er beregnet til særlige aktiviteter: Køkken, IT-værelse og træværksted.

Forældre og pårørende er altid velkommen til at komme på besøg i Multigruppen. Ring eller skriv for at aftale et tidspunkt, så laver vi en kop kaffe eller te, når I kommer.

Produktion

At gå på arbejde betyder meget for vores borgere. Det at producere noget er vigtigt. Det fortæller noget om, hvem vi er.

Vores produktion går blandt andet ud på at pakke karklude i poser og derefter i kasser. Vi tæller hæfter op til skolebrug og lægger dem i bunker med fem i hver. Derefter skal de også pakkes i kasser.

Kreativt arbejde

Når vi arbejder med kreative aktiviteter, starter vi med at høre, hvilke ønsker og ideer den enkelte har. På den måde får vores borgere medindflydelse i hverdagen.

Vi arbejder med mange forskellige ting. Det kan for eksempel være at male, tegne, sy, bage eller strikke, at lave collage, lægge puslespil, fremstille kort, lave smykker, slibe i glas eller brænde i træ.

Der er også nogle, som arbejder med IT. Det kan være at lave menuplaner til vores kantine eller at hjælpe med at lave foldere og opslag. Vi kan også søge efter ideer til det kreative arbejde og udskrive skabeloner med mere.

En del af vores aktiviteter aftaler vi fra dag til dag. Andre laver vi mere fast i hverdagen eller på bestemte dage i ugen. Endelig planlægger vi små forløb, hvor en aktivitet foregår over en periode.

Socialt samvær

I Multigruppen har vi en del forskellige brætspil og lignende, som mange sætter pris på at hygge sig med. Vi har også to PlayStations, vi kan spille på. Der er også nogle, som vælger at spille på deres egen computer. Endelig læser vi højt og ser en film ind imellem.

Vi har en tipsklub, hvor vi for to kroner kan få lov til at gætte på, hvordan det går med FC Midtjyllands kampe samt med Danmarks landskampe - og måske er du så heldig at vinde puljen.

Er der god tid, tager vi nogle gange på ture ud af huset for at gå en tur i skoven, tage på biblioteket eller køre en tur ud at handle.

En dag i Multigruppen

En typisk dag i Multigruppen starter med en kop kaffe eller te. Herefter går vi i gang med de opgaver og aktiviteter, der er planlagt for dagen.

Klokken 12 er der frokost. De fleste går i kantinen. Nogle køber mad, mens andre selv har madpakker med.

Efter frokostpausen arbejder vi, indtil vi hver især har fri. Vi sætter os dog ned ved halv to-tiden og får en kop eftermiddagskaffe - eller hvad den enkelte nu har lyst til.

Kontaktinfo

Tre Birke
Dueoddevej 9
7400 Herning

Tlf.: 96284630
Send e-mail

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.