Kontakt

Skal du have kontakt med Tre Birke, finder du de nødvendige oplysninger her. Du får blandt andet telefonnumre, e-mail-adresser og kort.

Du kan ringe til os i vores åbningstid. Du er også velkommen til at skrive til os eller sende en e-mail.

Se hvornår vi har åben.

Tre Birke

Dueoddevej 9
7400 Herning
Telefon: 96284630
E-mail: trbjb@herning.dk

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Digital Post fra offentlige myndigheder er den samme slags post, som du allerede modtager i din fysiske postkasse fra fx kommunen, sygehuset eller Skatteforvaltningen. Det kan være patientindkaldelser, besked om plads til dit barn i en daginstitution, indkaldelse til syn af din bil eller personlige skattesager.

Private virksomheder, som forsikringsselskaber og banker, sender også Digital Post til deres kunder. Det kan være fx opgørelser eller kontoudtog.

Forskellen fra traditionel papirpost er, at du modtager og læser Digital Post på en sikker hjemmeside på internettet.

De sikre hjemmesider, hvor du kan læse din Digitale Post fra det offentlige, er:

Indhold hentet fra borger.dk

Du behøver ikke være urolig for, at din digitale post falder i de forkerte hænder. Digital Post er krypteret, både når du modtager, og når du sender post. Det betyder, at det ikke er muligt for uvedkommende at læse din personlige post.

Adgangen til Digital Post, hvad end det er via e-Boks eller borger.dk, kan kun ske ved brug af dit NemID. Dermed er adgangen underlagt den samme høje sikkerhed, som når du fx benytter din netbank eller TastSelv hos Skatteforvaltningen.

Indhold hentet fra borger.dk

Din digitale post er altid krypteret, både når du modtager, og når du sender post til det offentlige. Det betyder konkret, at den Digitale Post aldrig kan læses af andre end dig og den myndighed, du er i kontakt med.

Kryptering er en matematisk teknik – en slags kodesprog - hvor den oprindelige information omdannes til en række ulæselige koder, som det kræver en særlig nøgle at ”låse op”.

Dermed bliver din korrespondance utilgængelig for alle andre end dig og den myndighed, du er i kontakt med. Når du eller en myndighed sender et brev via Digital Post, krypteres indholdet altid helt automatisk, og du vil som bruger aldrig kunne se, at sikkerhedsproceduren finder sted.

Du behøver altså ikke gøre noget aktivt, men blot vide, at det sker. Faktisk betyder krypteringen, at din digitale post er mere sikker end de fysiske breve, som du er vant til at få ind ad brevsprækken.

Indhold hentet fra borger.dk

Kontakt personalet

Ved du, hvem i personalet du skal have fat i? Så kan du også kontakte os direkte. Du finder os under de enkelte grupper her på hjemmesiden og i en samlet personaleoversigt.

Kontakt webansvarlig

Har du spørgsmål eller kommentarer til Tre Birkes hjemmeside, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Pædagog Mille Pedersen
E-mail: trbmd@herning.dk

Omsorgsmedhjælper Casper Fryd Rækjær
E-mail: trbcf@herning.dk

Vi følger Herning Kommunes retningslinjer for god kommunikation.

Kontaktinfo

Jørgen M. Bitsch
Institutionsleder
Tlf.: 96284640
Mobil: 40553403
Send e-mail til trbjb@herning.dk

 

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.